BI-PRO Tassalva - Aktivdjurvård

BI-PRO Tassalva

Mjuk salva effektiv för torra, spruckna och irriterade områden

 

BI-PRO Tassalva

– effektiv för torra, spruckna och irriterade områden

BI-PRO Tass-Salva är en svensk tillverkad naturprodukt som med fördel kan användas för all slags tassvård t ex effektiv för torra, spruckna och irriterade områden.

Det speciella med BI-PRO Tass-Salva är kådan som utvinns direkt från trädet med minimal tillförsel av syre. Vi kan idag vetenskapligt mäta vilken effekt naturlig kåda har i BI-PRO Bi-Salva. Framförallt visade det sig att kådan påverkade bakterier (bl.a.staphylococcus, klebsiella, escherichia, pseudomonas), jäst (candida) och mögel (aspergillius).

PRODUKTINNEHÅLL

Resina abietis extrakt (grankåda), oenothera biennis oil (nattljusolja), cera flava (bivax), olea europaea fruit oil (olivolja), cocus nusifera oil (kokos olja)

 DOSERING

Förpackning: 30ml

Hållbarhet: 36 månader

Förpackningar

tassalva

Förpackning

Förpackning: 30ml

Hållbarhet: 36 månader

Innehåll

 

Innehåll:  Resina abietis extrakt (grankåda), oenothera biennis oil (nattljusolja), cera flava (bivax), olea europaea fruit oil (olivolja), cocus nusifera oil (kokos olja)

 

1. Aktiv Hund är ett tillskott som är bra för lederna, det kan stärka ledbrosket och är lämpligt både i förebyggande och lindrande syfte. Tillskottet är i tablettform.

2. Aktiv Nypon är ett tillskott som ger en energikick och underlättar din hunds naturliga lust att leka. Tillskottet är i pulverform.

3. Aktiv Mun är ett tillskott som kan bidra till en bra munhygien och en friskare andedräkt hos din hund. Tillskottet är i pulverform.