Aktiv Nypon - Aktivdjurvård

Aktiv Nypon

Energikick på burk

Aktiv Nypon – energikick på burk

Nypon är rika på antioxidanter som hjälper hundens kropp att försvara sig mot de fria radikaler som bryter ner cellerna och påskyndar deras åldrande. Dessutom är nypon fulla av så kallade galaktolipider. Det är små beståndsdelar som spelar en viktig roll i kroppens immunförsvar och som bland annat ser till att livsviktiga fysiologiska aktiviteter sker på ett naturligt och balanserat sätt.

Växtplatsen är avgörande för nyponpulvrets kvalitet. Våra nypon har vuxit på flera tusen meters höjd, i ren natur på Chiles vilda bergssluttningar. Nyponen i denna karga miljö är fyllda av nyttiga ämnen som antioxidanter, vitaminer och mineraler.

Aktiv nypon ger energi, mjuka och rörliga leder hos hund.

  • Studier visar att Nypon samma positiva effekt på hund, katt och häst som det har på människors leder och rörelseförmåga.
  • Även energin ökar och pälsen.
  • Nypon stärker katten, hundens eller hästens immunförsvar.
  • Nypon är rika på antioxidanter som hjälper djurets kropp att försvara sig mot de fria radikaler som bryter ner celler och påskyndar deras åldrande.
  • Kombinera gärna med Aktiv hund som innehåller Grönläppad mussla.
Dosering

Liten hund – ½ tsk per dag = 1,5 g nypon
Stor hund – 1,5 tsk per dag = 4,5 g nypon
Katt – ¼ tsk per dag = 0,75 g nypon
Häst – 1 tsk (3g) per 100 kg häst/dag
Människa – 2 tsk per dag = 6 gram

Innehåll

En burk Aktiv Nypon innehåller 250 gram pulver. För liten hund räcker en burk i 166 dagar (ca 5,5 månader) och för en stor hund räcker en burk Aktiv Nypon i 55 dagar (ca 2 månader). För katt håller en burk i 333 dagar. Häst 17 dagar. Människa 41 dagar.

Aktiv Nypon produceras i enlighet med godkänd läkemedelsstandard (GMP). Produkten innehåller enbart naturliga ämnen och omfattas inte av gällande dopingregler.