Info & Press - Aktivdjurvård

Press

På MyNewsdesk hittar du arkiv över samtliga pressmeddelanden, våra reklamfilmer, samt bilder och kontaktinformation.

Nyheter

Här hittar du pressreleaser och nyheter

Bilder och videor

Här hittar du bilder och videor på våra produkter

Kontaktpersoner

Här hittar du våra presskontakter

Katy Meiers – Team Flandriens


Det krävs tuff träning, bra planering och inte minst skadefria hundar för att få en bra placering på Europas längsta hundlopp. Det vet Katy Meiers som under de senaste åren har placerat sig på prispallen inte mindre än tre gånger! Sedan 2010 ger hon alla sina 19 hundar ett tillskott av Aktiv Hund.

– Mina draghundar utsätts för slitsam träning och oftast får de problem med handlederna. Alla draghundsekipage får mer eller mindre problem. Under säsongen som våra hundar fick Aktiv Hund var det endast en hund av 19 som fick problem med handleden och för oss är det ett kanonresultat! konstaterar Katy Meiers.

Under fjolårets träningssäsong sprang hennes hundar i Team Flandriens 4500 kilometer. Den hårda träningen och skötseln av hundflocken tar nästan all ledig tid i anspråk för Katy och hennes sambo Jörg Bungard. Därför är det av stor vikt att deras investerade tid ger utdelning på tävlingarna och att så många som möjligt av hundarna håller sig skadefria.
– Vi tycker att Aktiv Hund fungerar snabbt och är smidigt att ge hundarna så vi är jätteglad att vi hittade det här tillskottet, berättar Katy som i god tävlingsanda gärna delar med sig av sina knep för att lyckas till andra!

Klicka på bilderna för att få dem i större format. Högerklicka och välj ”spara”. Bilderna får användas fritt i samband med publicering av denna text.

Fotobyline måst anges.
Fotograf: Katy Meier

Det krävs planering och tuff träning för att lyckas.